Professionele verhuislift huren in de regio Rotterdam? Bel 010-888 22 15!

www.verhuislift-rotterdam.nl

Verhuislift huren in Rotterdam

Bent u druk met een verhuizing en voorziet u dat een bankstel, grote koelkast of ander lastig item niet door het trapgat past?

Geen nood, bij verhuislift-rotterdam.nl kunt u goedkoop en eenvoudig een verhuislift huren in Rotterdam en ver daarbuiten. Daarmee heeft u dé goedkope, veilige en snelle oplossing voor een veilig, verticaal transport van uw waardevolle bezittingen.

 

Het enige wat nodig is, is een groot raam dat goed open of eruit kan of een balkon, een goede bereikbaarheid onder het raam of balkon en uiteraard een verhuislift van verhuislift-rotterdam.nl.

 

Wij bouwen de verhuislift op, we bouwen hem na werk af en tijdens het werk bedienen wij de verhuislift voor u, ongeacht of dit in Rotterdam, Rotterdam Lombardijen, Alexanderpolder of elders in of ver buiten Rotterdam-Rijnmond is. Tijdens het transport steken we een handje bij waar nodig en kunt u gebruik maken van onze expertise omtrent het veilig boven krijgen van uw grote, lastige, waardevolle of emotionele bezittingen. Door het draagvermogen van 300kg is bijna niets te zwaar voor onze verhuislift.

 

Bespaar uzelf een kapotte rug, schade aan uw meubels en uw trapgat en huur een verhuislift in Rotterdam en omstreken via www.verhuislift-rotterdam.nl.


Belt u
010 - 888 22 15 voor het huren van een verhuislift in Rotterdam en de rest van de Randstad, reserveer via de website of stuur een mailtje naar reservering@verhuislift-rotterdam.nl

 

Graag tot ziens!

Weg en Bos 101

2661 DM Bergschenhoek

 

010 - 888 22 15