Professionele verhuislift huren in de regio Rotterdam? Bel 010-888 22 15!

www.verhuislift-rotterdam.nl

Verhuislift verhuur Rotterdam

Bent u op zoek naar de verhuur van een verhuislift? Bij verhuislift-rotterdam.nl zijn we gespecialiseerd in het verhuren van een verhuislift in Rotterdam, maar ook ver daarbuiten.

Onze verhuislift is niet alleen voor de verhuur, maar wordt met chauffeur en bediening bij u op bestemming op de afgesproken tijd gebracht.

Wij bouwen de verhuislift voor u op en af en bedienen hem tijdens het werk. Uiteraard helpen we waar nodig een handje mee en zullen wij onze expertise gebruiken om uw stukken goed en veilig boven te krijgen.

Zo kunt u zicht richten op de verhuizing of het verticale transport en houden wij ons bezig met het vakspecialistische werk omtrent de verhuur en bediening van de verhuislift.

Op deze wijze krijgt u alle grote, lastige stukken zoals een buffetkast en grote koelkast of een gehele inboedel eenvoudig boven zonder risico voor u zelf, uw trappenhuis of uw waardevolle spullen.

 

Onze verhuislift in de verhuur is voorzien van een uitschuifbare ladderlift van maar liefst 25 meter, welke tot circa de 8e verdieping de oplossing is voor al uw verhuiskwesties die niet door deuren en trapgaten passen.


Voor de verhuur van een verhuislift bent u bij
verhuislift-rotterdam.nl aan het goede adres. Het enige wat u nodig heeft: Een groot verhuisraam of balkon, gelegen aan een straat of pad die per auto bereikbaar is en een directe ruimte onder het raam of balkon om de lift te plaatsen. Onze verhuislift is op een Volkswagen Transporter gebouwd en dus zeer eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen.

 

Kan er een auto onder het raam of balkon staan? Dan past onze verhuislift in de meeste gevallen ook.

Voorkom risico’s op rug- en letselschades, beschadigingen aan huis en trappengat of uw waardevolle bezittingen en bel ons voor de verhuur van een verhuislift in Rotterdam en omgeving.

Wij werken in geheel Nederland en zijn dagelijks in de gehele Randstad en ruim daarbuiten te vinden.

 

Heeft u vragen of wilt u een reservering maken? Bel dan 010 - 888 22 15, reserveer via de website of stuur een mailtje naar reservering@verhuislift-rotterdam.nl